Werken & wonen in ’t Gooi?

Stichting Elan zoekt (bijna) kanjers van leerkrachten!

Stichting Elan is een bruisende en groeiende organisatie met 7 scholen voor speciaal basisonderwijs, speciaal en voortgezet speciaal onderwijs in Bussum, Huizen en Hilversum. Daarnaast heeft Stichting Elan een expertisecentrum (taal- en rekengroepen, sociale vaardigheidstraining, pooldeskundigen) dat ingezet wordt ter ondersteuning van de Samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs Unita (PO) en Qinas (VO).

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over Stichting Elan, ga dan naar www.stichtingelan.nl en bekijk de filmpjes van onze scholen!

Mocht je onze nieuwe collega worden, dan zorgen wij voor een (huur)appartement* in het centrum van Hilversum dat je deelt met een collega!

Solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV naar [email protected] en wij nemen contact met je op!

Ada Fischer & Rob van Elswijk

College van Bestuur

* Bedoeld voor leerkrachten die niet in de buurt van ’t Gooi wonen.