Wij zoeken een leerkracht!

Wie zijn wij:
Elan College Huizen is een school voor voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, die extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben vanwege hun gedrag.
De leerlingen volgen onderwijs op VMBO-B/K/TL niveau of de entree opleiding, een combinatie van stage en onderwijs. De locatie is kleinschalig en telt nu ca 115 leerlingen.

Binnen ons onderwijs staan gedragsregulatie en het opdoen van succeservaringen centraal. Daartoe worden de leerlingen ondersteund door een methodiek gericht op sociaal- en communicatieve vaardigheden. Het team kenmerkt zich als gedisciplineerde aanpakkers met een flexibele mentaliteit en een duidelijke communicatie.

Wie zoeken wij:
Ben jij de pedagogische kanjer in onderwijsland die de uitdaging van het speciaal voortgezet onderwijs aandurft? Die vanuit enthousiasme en bevlogenheid leerlingen weet te motiveren?
Die door oog te hebben voor de leerling het beste uit de jongere weet te halen? Ja? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn opzoek naar een leerkracht die zelfstandig kan werken en denkt in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Je bent toegankelijk voor leerlingen, ouders en collega’s. Je bent flexibel en gaat op een adequate manier om met crisisachtige situaties. Je vindt het leuk om in een organisatie te werken waar  “elke dag een beetje beter” voorop staat.

Functie eisen:

  • Affiniteit met de doelgroep
  • Lesbevoegdheid of bijna bevoegd

Arbeidsvoorwaarden:
Salarisschaal: L11 met doorgroeimogelijkheden naar L12
Wtf: 0,8 – 1

Durf je de uitdaging aan? Stuur je reactie naar J. Spoelman, directeur of bel 035-5243939.