Wij zoeken een leerkracht!

Wie zijn wij:
Elan College Bussum is een school voor voortgezet speciaal onderwijs. De school richt zich op havo/vwo leerlingen met een diagnose in het autistisch spectrum. De doelgroep zijn leerlingen die onvoldoende tot leren en ontwikkelen komen in het regulier (voortgezet) onderwijs.
Elan College Bussum zet het leren centraal. Het onderwijs wordt gegeven volgens het reguliere havo/vwo curriculum in de vorm van een jaarklassensysteem. Voor het behalen van een diploma doen de leerlingen staatsexamen (mondeling en schriftelijk).

Het Elan College Bussum verzorgt het didactische aanbod op havo/vwo niveau in samenwerking met [email protected]

Wie zoeken wij:
Ben jij de pedagogische kanjer in onderwijsland die de uitdaging van het speciaal voortgezet onderwijs aandurft? Die vanuit enthousiasme en bevlogenheid leerlingen weet te motiveren?
Die door oog te hebben voor de leerling het beste uit de jongere weet te halen? Ja? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn op zoek naar een leerkracht die zelfstandig kan werken en denkt in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Je bent toegankelijk voor leerlingen, ouders en collega’s. Je bent flexibel en gaat op een adequate manier om met crisisachtige situaties. Je vindt het leuk om in een organisatie te werken waar  “elke dag een beetje beter” voorop staat.

Functie eisen:

  • Affiniteit met de doelgroep
  • Lesbevoegdheid of bijna bevoegd

Arbeidsvoorwaarden:
Salarisschaal L11 met doorgroeimogelijkheden naar L12.

Durf je de uitdaging aan? Stuur je reactie naar M.Slot, directeur of bel 035-8001010.